
Dinerkaart
“You don’t need a silver fork to eat good food”
Diner
17:00 till 23:00
STARTERS / 2 SHARE
6.50
BROOD AIOLI
Bread aioli
6.50
12.50
Lasagne
Parmezaan, Bechamel, Basilicum olie
12.50
Parmesan, Bechamel, Basil oil
15.50
JAMON IBERICO 100% BELLOTA
48 maanden gerijpt, Spaans brood met tomaat
15.50
Aged for 48 months, Spanish bread with tomato
12.50
GAMBA PIL-PIL
Knoflookolie, spaanse peper, brood
12.50
Garlic oil, spanish pepper, bread
14,00
Burrata Zucchini
Burrata, courgette, paprika, pistache pesto
14,00
Burrata, Zucchini, pepper, pistachio pesto
14.00
Shakshuka
Tomaat, ei, ui, rundermerquez, za'atar
14.00
Tomato, egg, onion, beef merquez, za'atar
14.50
STEAK TARTARE
Sjalot, cornichons, peterselie, mosterd mayonaise, crostini
14.50
Shallot, cornichons, parsley, mustard mayonnaise, crostini
15.50
CARPACCIO CLASSICO
Parmezaan, truffel mayonaise, rucola, pijnboompitten
15.50
Parmesan, truffle mayonnaise, rocket, pine nuts
13.50
GEGRILDE KIPPENDIJ TERIYAKI
Teriyaki saus, glasnoedels, bosui
13.50
Grilled chicken thigh - teriyaki sauce, glass noodles, spring onion
13.50
MELANZANE ALLA stracciatella
Aubergine, tomatensaus, stracciatella, Parmezaan, basilicum, pistache
13.50
Eggplant, tomato sauce, stracciatella, Parmesan, basil, pistache
10.50
GEROOSTERDE BLOEMKOOL
Tahini, chimichurri
10.50
Roasted cauliflower - Tahini chimichurri
6.50
FRITES UIT ZUYD
Mayonaise
6.50
“Frites uit Zuyd” - mayonnaise
Soups
6.50
POMODORI TOMATENSOEP
Tomato soup
6.50
8.00
SOEP VAN DE DAG
Soup of the day
8.00
Mains
21.50
SATÉ VAN KIPPENDIJEN (250GR)
Kroepoek, komkommer atjar, ei, boontjes, gefrituurde uitjes, Frites uit Zuyd
21.50
Satay chicken thighs - prawn crackers, cucumber atjar, egg, green beans, fried onion, “Frites uit Zuyd”
26,50
Kabeljauw
Truffel risotto en beukenzwam
26,50
Truffle risotto and Beech Mushroom
17.50
CONFIT DE CANARD
Zuurkool stampot, mosterd jus
17.50
Confit de canard - Sauerkraut mashed potatoes with musterd gravy
19.50
Rigatoni Funghi
Paddenstoelen mix, rozemarijn-roomsaus en parmezaan
19.50
Mushroom mix, rosemary cream sauce and parmesan
19.50
Rigatoni bolognese 'a la mo'
Ragu van rundvlees, tomaat, Parmezaan
19.50
Ragu of beef, tomato, Parmesan
23,50
Kaasfondue zwitsers of truffel
Brood, seizoensgroenten, optie: Angus Steak + 10,00 pp
23,50
Cheese fondue Swizz or truffel - Bread, seasonal vegetables, add Angus Steak + 10,00 pp
For the Carnivores
24,50
Steak au poivre (200gr)
Frites uit Zuyd, pepersaus (of chimichurri)
24,50
"Frites uit Zuyd", peppersauce, (or chimichurri)
59,50
Ierse ribeye (500gr) 2p
Ierse Ribeye van de grill, pepersaus en chimichurri, groenten, Frites uit Zuyd
59,50
Irish Ribeye with peppersauce and chimichurri, "Frites uit Zuyd", vegetables
Burgers
19.50
DRY AGED ANGUS BURGER (200GR)
Bacon, romaine, tomaat, augurk, ui, cheddar, Frites uit Zuyd
19.50
Dry aged Angus burger - bacon, romaine, tomato, pickles, onion, cheddar, “Frites uit Zuyd”
17.50
Beyond burger
Romaine, tomaat, augurk, ui, cheddar, Frites uit Zuyd
17.50
Red carrot veggie burger - romaine, tomato, pickles, onion, cheddar, “Frites uit Zuyd”
Salads
15.50
CAESAR SALADE
Little gem, gegrilde kip, rode ui, ansjovis, Parmezaan, kappertjes, croutons, gepocheerd ei, optie bacon +2,00
15.50
Caesar salad - little gem, grilled chicken, red onion, anchovy, Parmesan, capers, croutons, poached egg, add bacon
15.50
Spinazie geitenkaas
Spinazie, geitenkaas, rode biet, rode ui, avocado, pecannoten, honing, mosterddressing
15.50
Spinach, goat cheese, red beet, red onion, avocado, pecans, honey, mustard dressing
Sweets & Desserts
6.50
APPELTAART van "holtkamp"
optie: Vanille ijs +2,-
6.50
Apple pie, optional Vanilla ice cream +2,-
5.50
AFFOGATO
Espresso, vanille ijs
5.50
Espresso, vanilla ice cream
$9,50
Gateau chaud
Met toffee saus, vanille ijs
$9,50
With toffee sauce, vanilla ice cream
7.00
CHEESECAKE VAN ‘’HOLTKAMP’’
7.00



Tafel reserveren?
Kom gezellig bij ons lunchen, borrelen of dineren en wil je zeker zijn van een tafel? Reserveer eenvoudig online.
groepsreservering
Kom je met méér dan 10 personen? Maak dan een reservering via ons groepsformulier.